Jdi na obsah Jdi na menu
 


spolupráce s TN.cz

4. 3. 2018

 1b.jpg 2b.jpg 3b.jpg 

Spolupráce 1. LES BOR

O lese Bor jsme toho již v minulosti natočili hodně. Proto byl zde spíše problém co vynechat, aby ve třech minutách lidé slyšeli to nejzajímavější, protože les Bor je natolik informačně bohatým místem, že by z toho šla vytěžit celá série videí (což jsme roku 2015 učinili).

Článek na tn.cz se otevře po rozkliknutí obrázku

tn.cz1.jpg

spolupráce 2. Noutonický hřbitov

V Česku máme minimálně tři slavné hřbitovy. Velhartický, Bohnický a Noutonický. O všech TN.cz bude pojednávat. Jako první ale byl publikován hřbitov Noutonický. Na reportáž se můžete podívat rozkliknutím níže přiloženého obrázku.

noutonice.jpg

 

spolupráce 3. Velhartický hřbitov

Po Noutonickém hřbitově (kde jsme natáčeli) a Bohnickém hřbitově (kde jsme nevystupovali), přichází asi ten nejznámější hřbitov ze všech: Velhartický. A s ním i dávný výzkum, který také toto už tak známé místo ještě více proslavil. I na něj padla řeč. Pro náhled k videu klikněte na obrázek níže.

velhartice.jpg

 

spolupráce 4.  statek Pohádka

Šumava není jen jedno z nejkrásnějších míst u nás. Má i své tajemné příběhy a skutečnosti. To vše se propouje na statku Pohádka jižně od Klatov. Čím je toto místo tak specifické vás seznámí novináři s tn.cz.

pohadka.jpg

 

ZPĚT NA HLAVNÍ STRÁNKU