Jdi na obsah Jdi na menu
 


Diskuzní fórum

 

1b.jpg 2b.jpg 3b.jpg

Dobrý den,

pro přílišného množství spamu, hlavně z ruské strany, jsme se rozhodli diskuzi uzavřít. Pokud budete mít na nás dotaz, piště nám do zpráv na našich FB stránkách, e-mailu, nebo volejte na telefonní číslo: 721 819 476

Paranormal tým z.s.

 

Komentáře

Přehled komentářů

Kostel duchů

(Olda, 9. 2. 2021 11:34)

Dobrý den,
jen tak, pro zajímavost, posílám informaci, že vyšla moje knížečka na téma duchové, s názvem "Kostel duchů". Jelikož jste fandové duchovna, neměla by Vám, i vašim kamarádům, kolegům chybět doma v knihovně. V knize jsou fotky duchů, které jste v takové podobě možná ještě neviděli. Je v ní např. i digitální fotografie, která se po zmáčknutí spouště fotoaparátu změnila na kreslený obraz. Neuvěřitelné.

Děkuji za podání informace o knize všem příznivcům duchů, duchovědného světa. S pozdravem, autor knihy

Paranormální most

(Kubík, 8. 11. 2019 0:42)

Dobrý den, rád bych tímto oslovil někoho, kdo by mi byl schopný říct, co to k nám zase došlo. Již jednou byl na našem domě uzavřen průchod z tzv. jiné dimenze a teď jsem našel vedle postele na nočním stolku rozbitou sklenici, ve které byla předtím byla voda. Pro porozumění sklenice byla rozbitá na miniaturní částky, ne jako kdyby spadla že stolku na zem. Byla rozbitá na stolku a všude kolem něj. Žádné větší kusy, vypadalo to jak by byla rozbitá velkým tlakem a roztříštila se do prostoru. Nikdo v domě to neudělal, protoze pochybuji, že by si někdo dal tolik práce s kladivem, aby sklenici rozbil na tak malé částice.. A proč taky.. Takže bych potřeboval zjistit, proč a co se sem zase došlo podívat...

Re: Paranormální most

(h, 15. 11. 2019 20:36)

Tento druh neobvykle (pro fyzicky pritomne lidi) destrukce predmetu se casto uvadi ve spojeni s entitami. Obvykle na sebe upozornuji, aby jim nekdo pomohl. Souvisi to casove se smrti clena rodiny?

Re: Re: Paranormální most

(Kubík , 4. 1. 2020 10:03)

Poslední úmrtí v rodině bylo v dubnu tohoto roku.

Re: Paranormální most

(Paranormal tým, 17. 11. 2019 0:09)

Rozbití skla dokonce stylem jaký popisujete se zaobíral jeden zahraniční tým. V podstatě tam došlo k obdobné situaci během nocování v jednom hotelu v Coloradu. Tento jev je samozřejmě energetického rázu, ovšem dávat mu za vysvětlení nějaký most a jiné různé esoterické závěry považujeme za nepodložené, protože pro ně nejsou důkazy. A my bohužel u takového fyzického jevu nebyli dosud přítomni, tak si nedovolíme tvrdit více. Každopádně by nemělo jít o abnormalitu zdraví nebezpečnou.

Re: Re: Paranormální most

(Kubík , 4. 1. 2020 10:04)

Bylo by možno k tomu poslat více info?

Re: Re: Re: Paranormální most

(Kubík , 10. 1. 2021 22:36)

Musíte mi napsat, jaké info máte na mysly.

Re: Re: Re: Re: Paranormální most

(Paranormal tým, 10. 1. 2021 23:49)

Bohužel hlubší info k tomu poslat nemůžeme, protože si je daný tým střeží. Jsme rádi alespoň za ten základ o který jsme se výše s Vámi podělili.

How to disable pm?

(bellepluff, 6. 12. 2020 19:35)

Hello i am new user and i would to ask you, How to disable a pm?

Re: How to disable pm?

(Paranormal tým, 10. 1. 2021 23:45)

This cannot be answered without the details of the specific case.

Fotografie

(Pavlína, 11. 12. 2020 10:14)

Dobry den,chtela bych se zeptat,zda je mozne poslat fotografii.Zajimalo by nas,co na fotce je,protoze pri zvetseni z toho trochu zamrazi.dekuji za odpoved.

Sháníme pomoc

(Daniel , 26. 10. 2020 10:17)

S manželkou provozujeme hudební a koktejlový bar v centru města Kladna (U Prahy).
Prostor má 2 patra. Suterén je historické sklepení se studnou. Využíváme obě dvě poschodí.

V obou patrech nám straší. Bylo už X případů. Já se nebojím, ale už jsem zaznamenal několik kontaktů s mojí osobou.
Oslovil mi někdo hlasem mého přítele, nebo po mně byla vržena sklenička (měl jsem to i na kamerovém záznamu),
slyšitelné bouchání do lednic v kuchyni při mé přítomnosti.
Zřejmě mi chce nějakým způsobem kontaktovat, či co.

Hlavní problém je, že se nám v tom prostoru stává, a co mám i ze zdrojů od nájemníků před námi, že
čas od času v suterénu podnapilý muž dostane amok a začne napadat ženu zcela bezmyšlenkovitě, nikdy si pak na to nepamatuje. Vždy muž ženu.

Mě jako majiteli se to stalo taky a chtěl jsem ubližovat moji manželce. Nedalo se to ovládat. Bylo to, jakoby se mi něco zmocnilo. Ani 5 lidí mi nemohlo zneškodnit.
Zajímavé bylo, že při opuštění budovy to opadlo. Při opětovném vstupu do budovy po chvíli se mi zase zatmělo.
Slyšel jsem i hlas v hlavě, jak mi říká abych ji ubližoval.

Mám z toho do budoucna obavy.
Zdá se, že ta entita má obrovskou sílu, jen čeká na příležitost.

Už nějakou dobu to chceme řešit, tak Vám píšu, zda li by bylo možné naplánovat návštěvu.
V současnosti máme zavřeno. Ale prostor pro tyto důvody bychom zpřístupnili.

Re: Sháníme pomoc

(Paranormal tým, 26. 10. 2020 10:42)

Dobrý den,

ideálně nám zavolejte na zde uvedené telefonní číslo 721 819 476.

Vše detailněji probereme.

Ondřej Bezouška - zakladatel Paranormal týmu z.s.

Duch otce

(Berunka, S., 10. 8. 2020 18:18)

Dobrý den,
netuším, na koho se s tímto obrátit a upřímně jsem ani nečekala, že tohle budu muset někdy řešit. Před měsícem a půl mi zemřel otec. Byl dlouhodobě nemocný, trápila ho spousta věcí ze života, spousta jeho chyb (alkoholismus, dluhy, atd). Zemřel na rakovinu. Od té doby se ve svém bytě necítím dobře. Bydlím sama. Někdy, když se třeba večer dívám na televizi, mě najednou přepadne šílená úzkost, doslova strach, musím si rozsvítit a mám šílený pocit, že mě někdo sleduje. Po chvilce to najednou zase přejde. Hodně často ho i vídám ve snech, mám noční můry. Před týdnem se mi zdál sen, během toho snu se mi před obličejem objevil jiný obličej a zavřel na mě, ať se probudím. Včera v noci to ale bylo nejhorší. Vzbudila jsem se asi ve tři ráno, podívala jsem se na svoji skříň naproti posteli a uviděla jsem černou postavu, která mi stála v nohách. Jen stála a dívala se, neviděla jsem obličej. Šíleně jsem se vyděsila a rychle rožnula lampičku. Nikde nikdo nebyl, samozřejmě. Už jsem neusnula.
Prosím, poradíte mi, jestli je tu nějaká racionální možnost, že je to tátův duch, co nemá klid? Dnes jsem zapálila svíčku a mluvila na něj, že mu vše odpouštím. Nevím, jestli to vyjde. Mockrát děkuji!

Re: Duch otce

(VereWolf, 5. 9. 2020 1:28)

Smrt vašeho otce vás hodně zasáhla, nejspíše máte problémi se s tím vyrovnat. (navíc píšete, že tam byly dluhy a alkoholismus). Spíš než lovce duchů bych vám doporučil psychologa, aby vám pomohl se se situací lépe vyrovnat.

Re: Re: Duch otce

(VereWolf, 16. 9. 2020 1:38)

Oprava halucinace možná způsobený spánkovou paralizou.(nejčastěší jsou stínové postavy) Pokud jste měla tělo chvíli paralizované a citila tlak na hrudi tak to pravděpodobně bylo ono.

??

(T.S., 15. 9. 2020 10:28)

Zdravím,
před pár dny jsem se přestěhovala i se svým synem do domu kde bydlí má babička (momentálně je v nemocnici). Bydlím v pokojích, kde předtím bydleli mí rodiče, pak i muj bratr se svou přítelkyni, všichni se postupně odstěhovali. Ten dům postavil můj praděda s prababičkou, oba jsou x let po smrti. Prababička nebyla prý moc hodný člověk...má sestra i má maminka tam zaslechly šoupavé kroky, nebo jak někdo v noci utírá stůl, vždy v místnostech kde přebývala prabibčka s pradědou (mé pokoje snima sousedí), nebrala jsem to nikdy nějak zvlášť v potaz, jen jsem měla občas nepřijemné pocity "v zádech" ;)..Včerejší večer jsem se vrátila, a kvůli úklidu a desinfekci jsem postupně ve všech pokojích (již několik dnů zasebou) pouštěla ozonátor, včera večer jsem ho zrovna zapla v pokojích kde kdysi přebývali prabibička s pradědou. Mezi 2-3 hodinou ranní jsem podvědomně uslyšela ránu, jako když někdo zlomí dřevo, bylo to v mém pokoji, napadl mě v polospánku rošt postele (ikdyž vím ,že jsem se nevrtěla) a nebrala to v potaz, nevím jaká doba uběhla, jestli několik sekund či minut, mě probudil tlak vyvíjený ne mé tělo, až takový, že jsem se zalkla a nasledně hrůzou vyjekla a úplně se probrala. Když jsem rozsvítila, nikde nic nebylo, ale do svítaní už jsem neusla, musela jsem si pustit TV. Syn vedle mě spal klidně, ale on měl vždy velmi dobré spaní..chtěla bych vědět, zda měl někdo někdy podobnou zkušenost, nevím jak si to mám přebrat, říkám si zda jsem nějak nenarušila "zaběhnutý" chod domácnosti..nebo tak něco..Předem děkuji

Re: ??

(Paranormal tým, 15. 9. 2020 14:27)

Dobrý den,

přesně s těmito Vašimi popisovanými projevy jsme se již několikrát setkali. Vždy šlo o lidi, kteří něco podobného zažili v polospánku a přesně i cítili tlak na hrudi, někdy dokonce se i dusili. A jde o spánkovou paralýzu, která je pro tyto projevy specifická.

Neděje se často, pouze vzácně. Kdyby se častěji opakovala, doporučuji vyhledat pomoc u lékaře. Důvody proč se Vám to děje mohou souviset buď se stresem, nebo věkem, či i momentální situací která k tomuto prožitku vedla.

Re: Re: ??

(VereWolf, 16. 9. 2020 1:35)

Možná spánková paralíza, kdy se mozek probudí ale tělo ne. Častý je tlak na hrudi a halucinace. (nejčastěji vidí jakýsi stín.)

Vyvrácení existence duchů

(Fedora, 13. 4. 2020 16:45)

Dokáže dnešní věda nějak vysvětlit toto chování ducha zachycené na videu? https://youtu.be/ygMhJTna7T4 Nechci být naivní ale video je natočené v 60fps tudíž práce s video efekty by byla o to náročnější. Já doopravdy chci věřit že to je jen hoax ale chybí mi důkazy..


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

následující »