Jdi na obsah Jdi na menu
 


Diskuzní fórum

 

1b.jpg 2b.jpg 3b.jpg

Dobrý den,

pro přílišného množství spamu, hlavně z ruské strany, jsme se rozhodli diskuzi uzavřít. Pokud budete mít na nás dotaz, piště nám do zpráv na našich FB stránkách, e-mailu, nebo volejte na telefonní číslo: 721 819 476

Paranormal tým z.s.

 

Komentáře

Přehled komentářů

casual dating - free memberhip

(Samueltum, 16. 2. 2020 9:08)

Best Casual Dating Site. Free membership - click here and get free membership https://tinyurl.com/thrvwcq

Vyvolávání satana

(Rebeca, 22. 1. 2020 10:50)

Ahoj, chtěla jsem se zeptat. Vyvolávala jsem satana a démony, je to zatím den (na nadpřirozeno jsem vždy věřila, taky se mi stalo hodně věcí co mě přesvědčilo, ale mám problém v tom, že jsem vyvolala satana, démony podle několika stránek i latinsky a nic se nestalo. Měla jsem I svíčky při vyvolávání ale nic prostě. (ano vím že se s tím zahravat nemá a už vůbec ne se satanem, ale prostě jsem to chtěla udělat.) je to zatím den a vše je ok. Sice poté co jsem to udělala mi bylo špatně a bolela mě hlava a večer jsem měla noční můry a pořád se budila. Ale to se nic nestalo svým způsobem. Mohlo to způsobit cokoliv. Poradíte mi někdo proč se nic nedělo, nebo kde jsem udělala chybu? Či stane se něco? (neodolala jsem nic, protože nic ani nepřišlo) děkuji za odpověď.

Re: Vyvolávání satana

(h, 6. 2. 2020 14:47)

Co je "svým způsobem"? Co se mělo dít? Měla se zjevit entita XY a říct "Zdar, jsem ten a ten a teď budu s tebou", aby to bylo potvrzeno?
Lidé uvádějí, že se jim po úkonu tohoto druhu začalo měnit vnímání, začali víc vnímat paranormální věci, slyšet hlasy, které začaly být postupně vlezlejší, agresivnější. Kniha o tématu: Malachi Martin - Hostage to the Devil.

Как приобрести электронный ключ

(Williethert, 18. 1. 2020 12:03)

Prozba

( Ing Tomáš mandat, 16. 12. 2019 11:02)

Dobrý den jmenuji se Tomáš a sem učitel na vidíme škole Karlově od malička vídám vjeci kterým nerozumí a tak sem to blokoval ale též je to hrozně intenzivní vidím je je jich moc a já mám strach nechci ten dar je to prokletí chci toho zabavit můžete mi pomoci na penězích nesejde .mám skvělou práci a sem fizik prosím ozvěte se mi .dekuji

Re: Prozba

(h, 29. 12. 2019 9:50)

Spíš než na "fizika" bych tě tipoval na dysgrafika. Ale to neva. O jaké věci jde? Pokud jde o halucinace, je to záležitost medikamentů. Pokud jde o subtilní vnímání např. entit, možná by s tím expert pomohl, ale osobně žádného neznám. Nejdřív je tedy třeba rozlišit, o co se jedná. Např. domácí zvířata entity vnímají, tak můžeš otestovat, jestli reagují na to, co vidíš.

I use translate

(itaclaws, 8. 12. 2019 20:13)

Ok. I use translate and will be good ok?

Re: I use translate

(Paranormal tým, 9. 12. 2019 7:58)

The website does not have an official translation yet, there is no time and finances. But some of our videos have official English subtitles. For example: https://www.youtube.com/watch?v=3q8q3KU3qQU&t=

Can you help me translate

(rardsleni, 1. 12. 2019 10:58)

i am from Italy hello. Can you help me translate? /rardor

foto

(Simča, 1. 11. 2019 13:13)

Dobrý den, vyfotila jsem něco, čeho jsem si opravdu nebyla vědoma, fotila jsem původně straku a kamarádka mi řekla, že na fotce je duch. Bylo to v den mých narozenin a nemám už ani mamku a babičku, které mi byly nejbližší. Mohla by to být jedna z nich, pravděpodobně i s dárkem? Děkuji za váš čas a odpověď. Simona

Re: foto

(Paranormal tým, 5. 11. 2019 9:22)

Dobrý den,
fotografie můžete poslat na náš e-mail paranormaltym@gmail.com k posouzení. Děkujeme moc, že jste napsala.

hi guys i am new on web

(rardsleni, 24. 10. 2019 19:42)

hi :) bross :)

Nevysvětlitelný záznam

(Angie1179, 6. 2. 2019 18:30)

https://www.youtube.com/watch?v=4K1LKI6PxdE
Zajímalo by mne, jaké logické vysvětlení má tento úkaz natočený na mobilní telefon. Celý záznam měl asi 5 minut, ale podivné bílo-modré světlo se ukázalo po pár vteřinách záznamu. Světlo změní směr i rychlost.
Záznam byl pořízen asi kolem půl třetí ráno, původní záměr byl pořízení byl hluk u sousedů, který stejně není slyšet. Jedná se o rodinný dům, novostavbu v dříve neobydlené části obce (podle záznamů v katastru).
Video pořídila matka mého přítele video není nějak upravováno od původní verze (viděla jsem originál na mobilním telefonu) je pouze zkráceno. Další je její tvrzení, že už bez nahrávání dva dny po tomto zaznamenání toto světlo záměrně hledala a prý jej na maličký okamžik spatřila v rohu místnosti.
Hmyz, auto ani pouliční lampa to být nemůže, ale prosím to posuďte sami.
Děkuji za možnost logického vysvětlení.

Re: Nevysvětlitelný záznam

(David Kříž, 13. 4. 2019 15:03)

To je tzv. ORB, tj. zbytková energie, často lidé říkají, že je to prach, ale zde tomu opravdu není, prach padá a poletuje, zde měl ORB jistou dráhu, jsou to entity.

Re: Re: Nevysvětlitelný záznam

(Orb, 14. 9. 2019 18:33)

zádné orbové nejsou, astrálové ani entity ani strašidla. Existuje Bůh i Satan

Re: Re: Re: Nevysvětlitelný záznam

(Paranormal tým, 14. 9. 2019 20:23)

Ano, nemusí existovat, jak píšete. Ale též nemusí dle Vaší teorie existovat Satan i Bůh. Objektivní validní důkazy pro to nejsou.

Re: Re: Re: Re: Nevysvětlitelný záznam

(Orb, 18. 10. 2019 23:08)

Validní důkazy pro existenci Boha a Satana jsou. Též platí: i to, co očima nevidím, existuje. Třeba vas také nevidím osobně, ale existujete. Vim to dle stop vaší činnosti -třeba se dívám na videa, co jste pořídili v Boru.

Re: Re: Re: Re: Re: Nevysvětlitelný záznam

(Paranormal tým, 20. 10. 2019 18:44)

Naše činnost dokazuje energetické abnormality, nikoli ducha protože ten je jasně definovaný a tuto definici jsme nenaplnili. Podle toho se my řídíme jasně objektivně danýma definicema. Duch nehmotná substance vykazující se inteligentním chováním s charakterovými rysy zesnulého člověka. Toto se nám od roku 2013 kdy vyšetřujeme dokázat ještě nepodařilo. Stále jsme jen u elektromagnetických abnormalit a hlouběji jsme zatím nepokročili. K definici a dokázání Boha a Satana tudíž jsme ještě dál.

Proč?

(Smutný, 14. 9. 2019 18:28)

Mám pocit zmaru. Proč není možné se do týmu dostat? Proč mě tam nechcete a jednáte se mnou jako s nezasvěceným laikem? vážně jste uzavřený spolek, co nikoho nechce? a holky jsou ledové "královny"? to je smutné...

Re: Proč?

(Paranormal tým, 14. 9. 2019 20:22)

Jednáme se všemi stejným žargónem. A do týmu není nemožné vstoupit, pokud nás sledujete, tak víte, že se to zrovna povedlo Pavlu Mičkovi. Podmínky jsou prosté.... skeptický přístup k výzkumu (odmítáme jakékoli esoterické lidi i tzv. média), akademické metodiky práce, pravidelnost se vidět a zkušenosti z výzkumem s námi. Pokud toto není vše naplněno, členem interním se stát nemůžete. Pavlu Mičkovi to kupříkladu trvalo dva roky.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

následující »