Jdi na obsah Jdi na menu
 


Diskuzní fórum

 

1b.jpg 2b.jpg 3b.jpg

Dobrý den,

pro přílišného množství spamu, hlavně z ruské strany, jsme se rozhodli diskuzi uzavřít. Pokud budete mít na nás dotaz, piště nám do zpráv na našich FB stránkách, e-mailu, nebo volejte na telefonní číslo: 721 819 476

Paranormal tým z.s.

 

Komentáře

Přehled komentářů

Re: Důležité informace pro vás.

(Paranormal tým, 23. 7. 2017 18:08)

Srdečný pozdrav přeji,
napadá nás celá řada možných příčin Vašeho problému. Chtělo by to bližší průzkum, který ale v současné době nedokážeme pro opravdu plné vytížení zorganizovat. Nicméně myslím že v Brně přímo funguje skupina, která se esotericky zaobírá výzkumem paranormálních jevů. Zkuste se obrátiti na ně.

Re: Re: Důležité informace pro vás.

(Jan Polách, 15. 9. 2017 17:09)

Je to skopina EVPR777 je to jeden ze dvou profesionálních týmů v čr. Ty vám tuto entitu z domu dostanou

Re: Re: Důležité informace pro vás.

(Tomáš Malík, 24. 7. 2017 23:29)

Ach ;( je to cim dal horsi, prosim vypiste mi par presnych pricin. Dnes se nám v noci u vecere pohla zidle k hlavnim dverim, deti jsou z toho mimo :( a nevim co mam delat. Proc skoro kazdou noc dite natahuje v lezu ruce nahoru a u toho breci, ja uz fakt nevim.

Re: Re: Důležité informace pro vás.

(Tomáš Malík, 26. 7. 2017 1:16)

Dobry den, stehujeme se za dva dny, a doufam, ze se to neodstehuje s nama :(

paranormalní jevy

(matěj, 6. 8. 2017 17:34)

dobrý den mám zájem o paranormalní jevy mohl bych jít někdy při úplňku s vámi na sledování duchů, je mi 15 let a duchů se nebojím.

Můžu se zeptat

(Dana, 27. 4. 2017 15:44)

Dobrý den, před lety, na naší vodácké výpravě, když jsme přespávali hned za Českými Budějovicemi, jsem byla v noci nechtěným svědkem podivného úkazu. Máte někde odkaz, že v těch místech byl výskyt paranormálních jevů zaznamenán? Bylo to na navigaci, hned za posledním mostem, směr Hluboká. Pořád mi to leží v hlavě, na to se nedá zapomenout.
Dále se chci zeptat, zajímají vási i přírodní jevy? Mám tip na místo, kde se vyskytuje pravidelně kulový blesk, taky je to v jižních cechách, ale nevím, zda by vás něco z toho mohlo zajímat, tak se nechci rozepisovat. S pozdravem Dana K.

Re: Můžu se zeptat

(Paranormal tým, 23. 7. 2017 18:16)

Svědkem paranormálních úkazů můžete být teoreticky kdokoli a kdykoli, záleží na subjektivních faktorech, objektivních faktorech a načasování těchto faktorů a jejich propojení pro subjektivní prožití takového zážitku.

Co se týče místa s kulovými blesky, klidně můžete vložit souřadnice dané lokality. Minimálně se tam můžeme podívat a udělat nějaká měření.

Hrad Kasařov

(Dotaz, 10. 7. 2017 8:20)

Dobrý den.Přijedete také proskoumat hrad Kasařov?Prej tady stráší.

Re: Hrad Kasařov

(Paranormal tým, 23. 7. 2017 18:05)

Srdečné pozdravení přejeme. Bohužel jsme v současné době tak vytíženi, že hrad Kasařov v dohledné době neplánujeme. Snad někdy jindy v budoucnu. Ale děkujeme za tip.

Poškrábaná fotka

(Faline, 22. 1. 2017 20:49)

Mám problém. V pokoji mojí sestry vysela fotka s jejím přítelem. Chce se s ním rozejít . No, nikdo nebyl doma a fotka byla v poho. Kočku ani jiné zvíře nemáme. Přišli jsme a její přítel vyškrábané oči, a celý poškrábaný (na té fotce) . Nevíte co to znamená? Když tak pište na filulska@seznam.cz

Re: Poškrábaná fotka

(Paranormal tým, 25. 2. 2017 17:55)

Znamenat to může mnohé, opravdu zde je těžko říct nějaké objektivní záběry. Vyškrábané oči každopádně mohou spíše znamenat nějakou formu zášti vůči danému člověku. Akt pozitivní vazby v tom můžeme hledat těžko.

vune

(suzii, 26. 2. 2017 16:29)

Dobrý den , sice to není problém ale jeto divné citíme doma vonavku .Různě po bytě. Ale máme i domácí mazlíčci a ty jsou klidní.Docela by mne zajímalo čím to může být způsobeno .

duch v domě

(Markéta, 25. 2. 2017 13:57)

dobrý den....zjednodušeně řečeno..moje kamarádka má doma ducha..nevydává žádné zvuky,s ničím nepohybuje...zjeví se na jedné straně pokoje(ložnice)projde přes postel k oknu a odejde...přičemž ho cítí,když jde zkrze její nohy když leží v postely...moje otázka tedy zní...co dělat,aby už nechodil přes její dům?..někdo jí řekl,že si má zapálit svíčku..jiný zas,že si má sehnat svěcenou vodu..atd...duch chodí celkem často..3-4 do týdne..

Re: duch v domě

(Paranormal tým, 25. 2. 2017 17:53)

Srdečné pozdravení přejeme. Zaobíráme se objektivním výzkumem paranormálních jevů. Proto, pokud se u vás tento jev objevuje několikrát do týdne, doporučuji nainstalovat v pokoji IP kameru a celý jev objektivně zachytit. Poté nám ho pošlete přes (například) uschovna.cz a z daných záběrů vyhodnotíme více.

Děkujeme každopádně za svěření se a co se nebezpečí týče, to vám dle Vašeho popisu opravdu zde nehrozí.

EVP

(Tereza, 19. 9. 2016 15:51)

Dobrý den,
nerjdříve chvála za KONEČNĚ objektivní pohled na paranormální jevy.Takových pořadů, je hodně ikdyž spíšv cizině, ale konečně to není o tom že někde vrzne podlaha a dělá se z toho víc než je,což právě ve většině těchto dokumentech bývá.Líbí se mi,že se hledá racionální příčina jako první a "neplaší se" jen pro lepší efekt a sledovanost.O tajemno se zajímám,ale mám k němu velký respekt.
Obdivuji,že se nebojíte a jdete do toho všichni se zápalem.Já slyšet na záznamu to co jsme slyšeli v dokumentu na hradě Vimperk tak zešílím (myslím záznam z diktafonu EVP).Nechápu jak dokážete takové zážitky strávit.Nebojíte se?Myslím tím,že působíte naprosto klidně,bez strachu,emocí.Já si pustit takový záznam,nebo něco takového zaslechnout, beru nohy na ramena.Nebo je to tím,že nepovažujete EVP za hlas duchů a myslíte, že to má třeba jiné vysvětlení?
Já balancuji na hraně " věřte nevěřte" tak ráda koukám na objektivní dokumenty za které ty vaše považuji.

Děkuju Vám za odpověď a přeji mnoho štěstí.


Tereza




Re: EVP

(Paranormal tým, 27. 10. 2016 1:45)

Dneska už to bereme naprosto normálně a je pravda, že čím více zkušeností, tím méně nás něco překvapí. Ovšem Vaší chvály si vážíme. Snad i další naše výtvory Vás potěší jako naše předchozí. Za Paranormal tým z.s.

Re: EVP

(Paranormal tým, 6. 11. 2016 21:55)

Dobrý den,
děkujeme moc za Vaši pochvalu, které si velice vážíme a snad Vás budoucími výzkumy nezklameme.

Každopádně strach dnes ve výzkumech není tak výrazný. Bereme to jako práci, která má své cíle. A většinou již naše zkušenosti jsou v něčem tak bohaté, že strach je minimální. Pokud ho mít budeme, určitě se o něm zmíníme ve článku či samotném dokumentu. Každopádně profesionální přístup nás nutí i ve chvíli strachu postupovat profesionálně. A to je důležité...

Ještě jednou děkujeme za Váš komentář a sledování.

Za Paranormal tým z.s.
Ondřej Bezouška - koordinátor

Fogografie zachycující duchy

(Pavel Hýlek, 26. 10. 2016 9:12)

Dobrý den mám doma fotografii kde fotograf v 50 letech zachytil duchy.Chtěl bych se zeptat zda by jste o tuto fotku měli zájem?

Re: Fogografie zachycující duchy

(Paranormal tým, 27. 10. 2016 1:48)

Na fotografii se rádi podíváme. Pošlete nám ji na Paranormaltym@gmail.com . Za kolegy, Ondřej Bezouška - koordinátor

Kvalita vše kazí !!!!!

(Pavel, 21. 3. 2016 22:40)

Kdy už konečně začnete natáčet alespoň v přijatelný kvalitě. To je hrůza!!!!


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

následující »