Jdi na obsah Jdi na menu
 


Diskuzní fórum

 

1b.jpg 2b.jpg 3b.jpg

Dobrý den,

pro přílišného množství spamu, hlavně z ruské strany, jsme se rozhodli diskuzi uzavřít. Pokud budete mít na nás dotaz, piště nám do zpráv na našich FB stránkách, e-mailu, nebo volejte na telefonní číslo: 721 819 476

Paranormal tým z.s.

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zdravím Vás

(Daniel, 9. 11. 2018 16:07)

Raději vám dám na sebe jiný email, je spolehlivější. daniel.krob@email.cz

Hello

(StevenWaiff, 7. 11. 2018 21:28)

Hello

Hřbitov Bláznů

(Daniel, 13. 8. 2018 13:36)

Dobrý den, mám určitou zkušenost se hřbitovem bláznů v Pražských Bohnicích. Mám něco co by mohlo vnést jasné světlo ve vaší práci. Mám zkušenost s několika entitama a to včetně Marie Tumové Reiterové. Komunikace je s nima stručnější, protože musí z něčeho čerpat tepelnou energii atˇ už z člověka, zvířete nebo nějakého elektronického přístroje. Člověk je pak unavený stejně i pak ta duše, protože se musí domáhat energie z opačné strany. A hlavně jim neříkejme duchové, je to pro ně velká urážka! Jsou to duše, entity nebo bytosti. Ovšem je špatně vůbec to, že tam ty duše vůbec jsou. Znám osvobozující a ochranný rituál, kde duše mohou jít zpátky do nadzemských sfér. Jednou jsem tam spatřil zelenookého démona. Ty oči měli tvar nějaké kočkovité šelmy. Ta nehmotná věčná existence je tak skutečná jako ten náš dočasný hmotný. Říká se, že člověk ani po smrti leckdy nemá klid a ono to tak doslova je. Všichni jsme bratři a sestry adˇ už fluidálně nebo fyzicky. Nejdůležitější je nemít strach, protože démoni se tím strachem živí, to platí i pro ty nehmotné. Pak tam jít s pokorou, úctou, s čistými pocity a myšlenkami. Ti démoni jsou vlastně padlí andělé, kteří následovali Lucifera místo Krista. Ježíš Kristus je prvorozený syn Boží. Měl jsem mnoho spánkových děkovných zjevení a to včetně matky Marie, Krista a starce s dlouhými a bílými vlasy. Zažil jsem tam mnoho krásného i děsivého. Po těchto duchovních zážitcích, si mnohem více vážím všeho, co dobrého život přináší i těch nejmenších maličkostí. Takže z nevěřícího tomáše jsem nejdřív začal věřit na život po životě až ve finále v Boha. Ono to jinak ani nejde, když člověk zažije něco takového na vlastní kůži. Jsem sice věřící ale ne tak úplně, jak by si přáli zmanipulované církve. Přeji vám mnoho štěstí v objevování reálného duchovního rozměru života a třeba někdy se můžeme domluvit na osobní návštěvě. Hezké požehnané dny vám přeji.

Re: Hřbitov Bláznů

(Paranormal tým, 18. 9. 2018 8:14)

děkujeme za příspěvek a ať se i Vám daří.

Re: Re: Hřbitov Bláznů

(Daniel, 2. 11. 2018 16:14)

Děkuji a ještě Vám musím sdělit, že používám jednoduchý osvobozující rituál a někdy i ochranný k vůli démonům. Duše posílám zpět do nadzemských sfér a dělám to moc rád a nic za to nechci. Každý z odchodu z pozemského života, budeme potřebovat zpět do duchovních měst. Dávám vám na sebe bližší kontakt: daniel.krob@centrum.cz, adˇ se vám co nejlépe daří!

Vysoké Mýto- rybník Chobot

(Jiří Sekanina, 19. 10. 2018 13:29)

Dobrý den, chtěl bych se jen zeptat, zda jezdíte po ČR a navštěvujete místa s paranormálním výskytem? Máme kousek od Vysokého Mýta les u rybníka Chobot. Prý zde zabili vojáky. Když sem člověk jde přes den, nic neobvyklého, ale jakmile sem půjdete v noci, je zde možné vidět různé blikající světla, postavy a zvuky kroků.

Strašidelná aplikace

(Lenka, 16. 10. 2018 11:20)

Dobrý den. Omlouvám se, můj dotaz bude hloupý, ale chci se jen ujistit, že jde o podvod. Má dcera si stáhla do mobilního telefonu aplikaci ghost hunting tools. Po chvilce mě to dost vyděsilo, ale nakonec jsem se uklidnila tím, že to určitě nemůže nahradit skutečný přístroj na měření EMF a EVP. Děkuji za odpověď a přeji hodně úspěchů ve vaší práci.

Re: Strašidelná aplikace

(Paranormal tým, 16. 10. 2018 16:22)

aplikace monitorující elektromagnetické pole jako ghost hunting tools určitě nemohou nahradit skutečné přístroje k těmto účelům vyvinuté. Důvod je prostý... samotné mobily vyzařují silné elektromagnetické pole, které jakékoli měřiče v blízkém okruhu doslova zahltí těmito racionálními EMF výchylkami. Tedy nejde je brát jako validní zdroj dat. Spíše jsou koncipované jako "žertovné" aplikace.

Re: Strašidelná aplikace

(Paranormal tým, 16. 10. 2018 16:22)

aplikace monitorující elektromagnetické pole jako ghost hunting tools určitě nemohou nahradit skutečné přístroje k těmto účelům vyvinuté. Důvod je prostý... samotné mobily vyzařují silné elektromagnetické pole, které jakékoli měřiče v blízkém okruhu doslova zahltí těmito racionálními EMF výchylkami. Tedy nejde je brát jako validní zdroj dat. Spíše jsou koncipované jako "žertovné" aplikace.

Hoia Baciu

(Lucida, 21. 9. 2018 10:28)

Dobrý den,
včera jsem viděla na TV Kino svět váš zajímavý dokument o paranormalních aktivitách v lese Hoia Baciu- 1. díl.
Chtěla jsem se zeptat, proč otázky na duchy (energii) překládáte do angličtiny. Myslela jsem, že buď tyto entity rozumí jakékoli řeči a nebo pokud ne, tak že by teoreticky měly spíš komunikovatt rumunsky? Obecně mě zajímá, v jakém jazyce klást otázky na takové entity/jevy/duchovní energii při komunikaci a vůbec jak vést komunikaci...jestli je vůbec potřebná řeč, Myslím tím, že by teoreticky tyto entity nemusely vůbec dokázat užívat řeč jako komunikativní prostředek.
A taky pokud nějaké zvuky aktivně vyluzují (nemyslím klepání bouchání kroky apod, ale zvuky podobné řeči...tak by to možná mohl být jen otisk děje z minulosti (paralelní svět) a ne přímá komunikace s dotazujícím.
Díky za váš náhled a odpověď

Re: Hoia Baciu

(Paranormal tým, 21. 9. 2018 10:42)

Dobrý den,
Angličtinu jsme se rozhodli použít proto, že tým Dobyvatelů ztracené pravdy na ní zaznamenal úspěch (viz to co říkáme v dokumentu). Rumunštinu jsme nepoužili, protože jí dokonale neovládáme, a proto jsme na základě zmíněných znalostí zvolili daný jazyk a s celým výzkumem takto souhlasili. Jinak pokládání otázek má za cíl vyvolat možné reakce, které by narušily EMF pole tak, jak se to v první fázi výzkumu nedělo v konkrétní časově ohraničené okruhy. V případě Hoia Baciu zda na základě první fáze výzkumu, která byla absolutně bez reakce, dokážeme cílenými dotazy vyvolat změny v EMF poli, pro které jinak nebude racionálního vysvětlení. Co se stalo a jak jsme postupovali se dozvíte ve druhé části dokumentu Duchové Hoia Baciu. Tam se máte na co těšit. Snad se Vám dokument líbí a zůstanete mu věrná i u dalších epizod.

variant1

(GeorgeGeavy, 21. 8. 2018 16:48)

variant3

Duchovní průvodci

(Daniel, 19. 8. 2018 14:35)

Dobrý den, jen bych vám ještě chtěl sdělit, že za svého fyzického života ještě, máme své duchovní průvodce neboli učitelé a pomocníky, kteří se projevují ve formě myšlenek, intuice a jasnozřivosti. Jasnovidci je někdy i přímo vidí. Bez nich bychom život fyzický nezvládli. Po fyzické smrti, můžeme s nimi být v přímém kontaktu. Takže definice anděla je pouze označením člověkem, nikoli definicí reálného nehmotného života po životě.

Ultrazvuku

(Petrachren@seznam.cz , 27. 5. 2018 16:06)

Dobrý den
Mám takovou malou prosbu. Mám totiž gynekologické problemi, normálně se mi ukázal na ultrazvuku chlap a chtěla bych vědět co to znamená a nevím na koho se obrátit a děkuji za odpověď.

Re: Ultrazvuku

(Paranormal tým, 4. 7. 2018 10:38)

Půjde zřejmě o pareidolii. Tedy že v abstraktivních 2D tvarech spatříte třeba tvář nebo obličej, protože jsme naprogramovaní tak, aby náš mozek hledal v abstrakci konkrétní tvary.

Hájenka č.160

(Michal Směšný, 10. 5. 2018 1:14)

Dobrý den paranormal týme x). Zajímal by mě váš názor popř. zkušenost na hájenku č.160 v obci Výšinka.děkuji

Re: Hájenka č.160

(Paranormal tým, 10. 5. 2018 8:14)

Dobrý den,
naše zkušenost s touto hájenkou je nulová, protože jsme tam ještě neprovedli výzkum ani jiné monitorování. Z toho důvodu se k nějakým konkrétním závěrům nemůžeme vyjadřovat. Nicméně i tak děkujeme za dotaz. :)

Hra na slepou bábu

(V@V, 5. 5. 2018 21:48)

Mě naopak připadají všichni lidé jako totalní laici.Honíte negativce po hbitovech a kdo ví kde a zapomínáte pozorovat jejich ůčinky na sobě.Není žádný problém vidět nějaké duchy a cítit je,sem tam slyšet.Problém je se umět zbavit nalepených entit a parazitů všeho druhu".Vy totiš honíte s 80% negativce".Kumšt je vědět o branách a mít přítele od jinud.

Re: Hra na slepou bábu

(Paranormal tým, 6. 5. 2018 15:07)

Už tuto činnost děláme 5 let. A nikdy jsme nepoužívali žádné ochrany ani jiné esoterické pomůcky. Je to všechno o víře. My věříme že si nic domu nepřitáhneme a vychází nám to. :) Nic více ani nic méně v tom není.

duchové

(David Kříž, 30. 3. 2018 18:29)

Natáčím na svém youtube kanále videa, které se týkají právě paranormálních jevu, mám celkem zatím 4 a poslední by Vás mohlo zajímat nejvíce, je zde:https://youtu.be/NCmkNUWAdVg


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

následující »